Soalan Lazim

f

BILA SAYA BOLEH MENJANGKAKAN KESAN PERTAMA SELEPAS MENGGUNAKAN PROFOLAN?

Oleh kerana fakta bahawa rambut tumbuh secara purata sebanyak 1.3 cm sebulan, anda dinasihatkan untuk menggunakan Profolan selama sekurang-kurangnya 3 bulan. Sesetengah lelaki mendapati pertumbuhan pantas dalam tempoh 6 minggu pertama, sementara yang lain mendapat kesan selepas beberapa bulan rawatan. Hasil yang terbaik menurut penyelidikan klinikal yang dijalankan telah diperhatikan selepas 6 bulan rawatan, tetapi perlu diingatkan bahawa peningkatan kepadatan rambut yang ketara dan pengurangan keguguran dapat dilihat lebih cepat.

f

ADAKAH PROFOLAN BERKESAN UNTUK SETIAP JENIS ALOPESIA?

Profolan, berbeza dengan produk lain dalam pasaran, bekerja dari dalam organisma dan memberi tumpuan pada menyembuhkan punca utama setiap jenis alopesia. Suplemen ini melawan keguguran rambut dengan berkesan dan secara semula jadi tanpa mengira penyebab alopesia sama ada usia, genetik, tekanan dan sebagainya.

f

APAKAH GROW3 DAN APAKAH CIRI-CIRINYA?

Kompleks inovatif Grow3 ialah gabungan ekstrak daripada netel, paku ekor kuda dan l-sisteina. Semua bahan bertindak secara aktif dalam menghentikan penghasilan hormon DHT yang bertanggungjawab ke atas alopesia dan juga merangsang proses pertumbuhan rambut baru secara intensif. Profolan juga mengandungi vitamin dan mineral yang mempunyai pengaruh positif terhadap pengeluaran dan keadaan rambut, termasuk warna semula jadi rambut.

f

APAKAH DHT?

DHT atau dihidrotestosteron adalah hormon tidak diingini yang tahapnya meningkat di kalangan lelaki yang mengalami keguguran rambut. DHT menyebabkan kepudaran warna rambut yang menjadi rapuh dan jatuh lebih cepat. Menurut sumber antarabangsa, penurunan tahap DHT dan penyekatan akses hormon kepada folikel rambut adalah penyelesaian efektif kepada masalah keguguran rambut di kalangan lelaki. Bahan-bahan dalam Profolan secara aktif menghentikan pengaruh hormon DHT yang tidak diingini dan pada masa yang sama merangsang pertumbuhan rambut baru.

f

BAGAIMANA PIL PROFOLAN HARUS DIAMBIL?

Dos suplemen diet Profolan adalah ringkas. Anda hanya perlu mengambil 2 pil setiap hari selepas makan dan minum bersama segelas air (sekurang-kurangnya 300 ml).

f

SIAPA YANG TIDAK BOLEH MENGGUNAKAN PIL PROFOLAN?

Pil tidak boleh digunakan oleh lelaki yang berusia bawah 18 tahun. Jika anda ragu-ragu sebelum menggunakan, anda perlu berunding dengan pengilang produk atau terus berjumpa dengan doktor, terutamanya jika anda mengambil ubat atau menghidap sebarang penyakit. Profolan ialah produk semula jadi dan selamat, jadi kesan sampingan sangat jarang berlaku.

f

ADAKAH PROFOLAN MENYEBABKAN SEBARANG KESAN SAMPINGAN?

Keberkesanan Profolan adalah berasaskan penggunaan bahan-bahan semula jadi yang tidak menyebabkan sebarang kesan sampingan. Oleh itu, rawatan ini adalah selamat sepenuhnya untuk manusia. Kapsul ini mudah ditelan, bebas daripada pengisi, bahan pengawet, pengganti gula dan pewarna tiruan. Kejadian apa-apa tindak balas yang tidak diingini boleh disebabkan oleh mengambil pil sewaktu perut kosong di sebalik selepas makan atau mengambilnya bersama ubat lain. Anda boleh berunding dengan doktor sebelum memulakan rawatan ini, terutamanya jika anda menghidap sebarang penyakit.

f

BAGAIMANA JIKA SAYA TIDAK BERPUAS HATI DENGAN HASILNYA?

Profolan mempunyai jaminan bayaran balik selama 60 hari. Ini bermakna meskipun dengan penggunaan pil secara kerap, jika pelanggan tidak mendapat hasil yang memuaskan, anda boleh menghantar balik setiap paket yang tidak digunakan tanpa sebarang soalan dan syarat tambahan dan wang anda akan dikembalikan.